Sunday, September 30, 2012

Dag 6: Avslutningsceremoni

Idag var det första gången vi fick sova ut ordentligt, phew. 9 timmars sömn blev det, och det var väldigt välbehövligt. Det enda som stod på schemat var avslutningsceremonin, som skulle äga rum i centrala Sirmione.

Avslutningsceremonin var trevlig. De hade hyrt in en blåsorkester som spelade för oss. Killen som höll i ceremonin var samma gamla jobbiga kille som höll i inledningsceremonin. Han verkade inte riktigt ha koll på att evenemanget var till för medaljtagarna, och inte för honom. Nåväl, lite medaljer blev det i alla fall.


Blåsorkester spelade.
Först upp var Johan för att ta emot sitt brons.

Johan Sannemo.

Johan med bronsmedaljen.

Sedan var det Mårtens tur att ta emot bronset.

Mårten Wiman.

Mårten och bronsmedaljen.

Sedan var det Simons tur att ta emot guldmedaljen.

Simon Lindholm.

Simon med guldmedaljen.
Tyvärr blev det ingen medalj för Anton i år, trots en stark tävling med mycket kod skriven och många poäng tagna. Det råder dock ingen tvekan om att Anton är tillbaka ännu starkare nästa år för att plocka hem medaljen. 

Efter att ceremonin var slut så fick vi, just det, du hade rätt. Vi fick köa, i regnet. Men det var inte så farligt länge, så det var okej, vi blev bara lite blöta. Sista kvällen roade vi oss med att spela Maffia med norrmän, äta en god middag, umgås med de andra ledarna, och med att sova en skön sömn. Imorgon ska vi åka hem.


No comments:

Post a Comment